onsdag 22 februari 2012

Jag skrattar inte ihjäl mej, men...

... nu har ärkequeeren Wejryd själv gått ut och anslutit sej till tesen att somliga är fäder till barnen de föder (han kunde inte svänga fort nog - han höll ju på att bli ensam med Sverigedemokraterna, bevars). De tankarna kallades gnosticism i fornkyrkan, men nu är det högsta inneteologi. Och dito psykologi.

4 kommentarer:

  1. Lägg märke till ärkebiskopens orwellianska nyspråk:

    "Grundligt sätta sig in i något " = "Böja sig för det politiskt korrekta drevet"

    SvaraRadera
  2. Ja. Det konstiga är att han inte utsatts för något "motdrev" - jag menar, vi torde väl ändå även frotsättningsvis vara rätt många (inte bara nazister eller Sverigedemokrater) som inte håller med om att folk kan vara fäder till barnen de föder? Var håller vi hus? Är det kristlig kärlek att protestera så tyst att våra barn både i de kommunala skolorna och i kyrkans konfirmandundervisning nu ska få lära sej att även en del killar kan föda barn?

    (Och att man alltså inte ska tro att ens kompis - eller man själv - är tjej bara för att man kan föda barn, eller kille bara för att man kan avge spermier).

    SvaraRadera
  3. Andreas - vi tänkande människor är en försvinnande liten minoritet...
    När set gäller nyspråk kan man också nämna socialdemokraterna/broderskaparna Ulf Bjereld oc Eva-Lena Gustavssonsom hyllar ärkebiskopens åsiktsbyte - där skriver Bjereld & GUstavsson att "alla barn ska ha samma möjligheter att växa och utvecklas oavsett föräldrarnas situation" och detta åstadkommer man genom att sätta egoistiska krav från människor med oklar könsidentitet framför barnens behov av en mamma och en pappa.
    Experimenterandet med barn kommer att ge återverkkningar.

    SvaraRadera
  4. Hej Peder! Tack för kommentaren! Men nog tror jag att det är ganska många som tänker både ett och annat. Däremot har jag länge undrat varför bara vissa också uttrycker vad de tänker...

    SvaraRadera