onsdag 25 januari 2012

...men inte tänker LUF

Mina insändare i tidningen NU har tydligen varit förgäves. LUF-ordföranden Adam Cwejman skämmer ut allt seriöst jämställdhets- och hbt-arbete genom att fortsätta ansluta sej till dumretoriken kring "tvångssteriliseringar", se http://debatt.svt.se/2012/01/18/dags-att-kora-over-kd-i-steriliseringsfragan/

Den här queerfeminismen är lika dum som tokmarxismen på 70-talet (när marxismen ju närmast ansågs vara vetenskapligt bevisad).

Jag har alltså själv mött en sympatisk person med dito pojkvän som både kan och vill föda parets planerade barn, men som hävdade att jag ville tvångssterilisera henne bara för att jag ansåg att hon per definition skulle bli sitt barns mor, inte dess far (vilket ju pojkvännen skulle bli).

Grundfrågan till Adam Cwejman och hela riksdagen är:

"Kan en som föder sitt barn i någon rimlig mening vara barnets pappa?"

och den hyperaktuella följdfrågan:

"Menar du att KD i någon rimlig mening vill tvångssterilisera folk som föder barn bara för att de, naturligt nog, inte vill låta dem registreras som just pappor till barnen de föder?"

Det är en journalistisk och intellektuell härdsmälta av gigantiskt format att dessa frågor nu inte ställs på allvar till våra politiker av en enda meriterad journalist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar