onsdag 12 augusti 2015

Nu tror även Ebba Busch Thor att en del av oss är födda av karlar

Håhåjaja, nu tror även kristdemokraternas Ebba Busch Thor på historierna om barnafödande män! D.v.s. hon är nu beredd att helt och hållet lämna tesen "bara kvinnor kan föda barn" till Sverigedemokraterna att ensamma försvara. Liksom tesen "det finns en specifik vits för ett litet barn med att ha en mamma." Eller med att ha en pappa, för den delen.

Det här är naturligtvis mycket allvarligt - inte bara för våra barns skull och för att det försvårar en återgång till begripliga, någorlunda objektiva könsbegrepp, utan för att det är ett strategiskt självmål när det gäller att mota SD i grind!

Den här frågan kan bädda för att SD fördubblas för typ åttonde valet i rad, och det köttbenet borde vi verkligen inte ha kastat åt dem. Särskilt som jag inte tror att särskilt många, vare sej kristdemokrater eller socialdemokrater eller ens folkpartister, är särskilt övertygade om att det - historien igenom dessutom! - verkligen funnits verkliga karlar som kan föda barn.

Ändå målar de nu helt fräckt ut dem som ifrågasätter tesen - vilket är många fler än Sverigedemokraterna - som anhängare av tvångssteriliseringar!

(Mogenhets- och integritetstest: är du villig att försvara tesen om barnafödande män även om du vore ensam i världen om att göra det?).

1 kommentar:

  1. Varför är det allvarligt för barnen om en xy-person med snopp får leva och identifiera sig som kvinna? Eller en xx-person med snippa får leva och identifiera sig som man? Det ökar snarare barnens frihet och möjlighet att få vara vem de vill.

    SvaraRadera