måndag 29 april 2024

Polariseringen fortsätter

Det är ju för illa - och betydligt värre än Kristerssons könslagar - att Irak nu går så hårt åt sina sexuella minoriteter! Nu blir alltså homosexuellt samlevande och s k transpersoner uttryckligen kriminaliserade, inte bara trakasserade. Det föreslagna dödsstraffet "mildrades" dock till 10-15 års fängelse.

Bedrövligt. Men det är dock fortfarande ett faktum att bara kvinnor kan föda barn. Och att den sexuella föreningen mellan man och kvinna är särskilt väl och ändamålsenligt designad. Hur många repressiva hatare som än tycker så. Ingen åsikt är ju nämligen så klok att inte också några idioter delar den.

I värsta fall cementeras polariseringen så att queerologin tar över en del av världen, så att barn och ungdomar redan i skola och kyrka får lära sej att de kan vara födda av karlar i kvinnokropp (och kanske själva födda i "fel kropp"), och att den som har ett val precis lika gärna kan bilda familj med någon av samma som med någon av motsatt kön. Medan homo- och transfobi institutionaliseras i resten av världen, ibland med hänvisning till "dekadensen i väst" som man menar sej få skydd mot genom alltmer drakoniska lagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar