söndag 14 april 2024

Hanif Bali och det här med civilkurage

Nu vet jag förstås inte vilka moderater Hanif Bali fortsätter umgås med (och vilka som fortsätter umgås med Hanif Bali). Det är mänskligt att främst söka sej till dem som delar ens världsbild och åsikter (i huvudsak åtminstone).

Men nog är det intressant om det knappt går att finna någon enda moderat som mellan skål och vägg försvarar Kristerssons könslag. Och om personer som Bali vet är emot den ändå skrivit under debattartiklar till dess stöd!

Ganska få av oss normalfega skulle nog våga visa särskilt stort civilkurage i fysiska möten med beväpnade ungdomsgäng. Den som vill träna upp sitt civilkurage gör nog klokt i att satsa på lite närmare liggande sammanhang, som t ex detta med helt nya könsbegrepp och barnafödande fäder. Att säga från mot både fobiker och queerologer torde för de flesta ligga inom det möjligas gräns.

Så sätt igäng och träna, i alla fall ni som inte på allvar TROR att män på RIKTIGT kan föda barn! Ni understödjer inte våld och misshandel av utsatta grupper för den sakens skull (även om det är bra att vara övertydlig och påpeka det). Ni har väl hört sagan om Kejsarens nya kläder?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar