torsdag 28 mars 2024

Signe ska bemötas sakligt och mänskligt - inte mordhotas!

Det är klart att vi ska lyssna och begrunda när Signe Krantz berättar! Vidrig är den fullkomligt irrationella transfobi som här också lett till mordhot. 

Men det är inte bara det att den är vidrig - den har också bidragit till att snälla medborgare och politiker gjort om våra könsbegrepp (den 1 juli 2013) så att ingen längre kan veta vad en kvinna är Hona av arten människa lär dock fortfarande vara entydigt, men det är visst inte längre detsamma som kvinna - orden "hon" och "hona" har inte längre med varandra att göra.

När Signe Krantz och Jonas Gardell argumenterar, är det ingen tvekan om att den gräsliga historien av hat och hot spelar stor roll. Precis som den kristna martyrhistorien i min barndom. Men inte har kyrkan eller Rfsl rätt för att man en gång i tiden var förföljd och delvis är det än idag (särskilt i många länder i Afrika och Asien)! Bl a Jehovas Vittnen lever ju högt på hur utsatta de är och varit - konsekventare pacifister får en ju leta efter! - men de är precis lika urspårade för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar