tisdag 6 november 2018

Är det så svårt att förstå?

Det är kanske bra att orsakerna till den kraftigt ökande s k könsdysforin utreds i England. Annars tycker jag nog inte att saken borde vara så svår att förstå, även utan utredningar. Inbillar stat och kommun och i stort sett hela vuxenvärlden våra barn och ungdomar att de, även utan uppenbara missbildningar, kan vara födda i fel kropp (för det får de ju lära sej i både skola och kyrka nu!) och att de kan vara lite vad som helst beroende på hur de känner sej mellan öronen, ja, att en tjej inte säkert kan veta att hon är tjej ens om hon föder barn (!!!) - så får det naturligtvis konsekvenser av i den länkade artikeln antydd art.

Konstigare än så behöver det nog inte vara.

(Men nog är det konstigt så det räcker!).

1 kommentar:

  1. Nä, det är inte så konstigt att fler barn och ungdomar kommer ut som transpersoner när de får kunskap och ord att beskriva vilka de är. Samma sak hände när homosexualitet upphörde att vara en sjukdom och det blev mer accepterat i samhället att få älska vem man vill.

    Och jag misstänker att du själv skulle uppleva det som en missbildning ifall du plötsligt utvecklade bröst. Precis som jag upplevde det. Men om biologiska barn är viktiga kan det hända att man accepterar de förutsättningar som gör det möjligt att få sådana; oavsett hur samhället könar dessa förutsättningar.

    SvaraRadera